Κλέβουν το νερό για να ποτίσουν μουρέλα και αφήνουν τα τουριστικά Μάταλα άνυδρα. - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κλέβουν το νερό για να ποτίσουν μουρέλα και αφήνουν τα τουριστικά Μάταλα άνυδρα.


Κλέβουν το νερό για να ποτίσουν μουρέλα...η αρμόδια αρχή σηκώνει τα χέρια ψηλά και τα τουριστικά Μάταλα υποφέρουν για 4η συνεχή ημέρα χωρίς νερό. Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν κι αν δεν ήταν τόσο σοβαρές οι συνέπειες τους θα μπορούσε κανείς να γελάσει με την κατάντια μας.

Ασφαλείς πληροφορίες, που φθάνουν στο e-storieskritis.blogspot.gr, αναφέρουν πως οι τουρίστες, που αυτή την περίοδο έχουν κατακλύσει τα Μάταλα, διαμορφώνοντας πληρότητες στα καταλύματα της περιοχής της τάξης του 95%, διαμαρτύρονται για την έλλειψη νερού ενώ τα τουριστικά γραφεία που τους πήγαν στην περιοχή έχουν αρχίσει να ζητούν τα λεφτά τους πίσω.

Οι τουριστικοί επιχειρηματίες των Ματάλων όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία στο Δήμο Φαιστού για να εισπράξουν την απίστευτη απάντηση, πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή κάποιοι, που προφανώς είναι αόρατοι και δεν εντοπίζονται, κλέβουν το νερό στα Πιτσίδια για να ποτίσουν τα μουρέλα και τα αμπέλια τους αφήνοντας τα Μάταλα άνυδρα.

Κατά τα λοιπά διαφημιζόμαστε ως τουριστικός προορισμός και καλούμε τους τουρίστες να έλθουν να μας αφήσουν τα λεφτά τους χωρίς εμείς να είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε ούτε το στοιχειώδες, δηλαδή το νερό για να κάνουν το μπάνιο τους.

 Κι αυτό την ώρα που τουριστικοί επιχειρηματίες έχουν δαπανήσει τεράστια ποσά για να φτιάξουν υποδομές ματώνοντας στην κυριολεξία για την αποπληρωμή τους και για να βγάλουν το καλό πρόσωπο της Κρήτης προς τα έξω.

Σελίδες