Ηρακλειώτες φοιτητές δημιούργησαν εφαρμογή και μας προσφέρει εκπτώσεις - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ηρακλειώτες φοιτητές δημιούργησαν εφαρμογή και μας προσφέρει εκπτώσεις


Ένα χρήσιμο εργαλείο για την τσέπη μας ετοίμασαν δύο Ηρακλειώτες φοιτητές που, όπως όλα δείχνουν, πριν ακόμα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους  μπαίνουν δυναμικά στον τομέα της τεχνολογίας επιφυλάσσοντας μας κι άλλες πολλές εκπλήξεις στο μέλλον.

Ο Μανώλης Φουντουλάκης λοιπόν, δευτεροετής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και ο Κωστής Ταγαράκης, δευτεροετής επίσης στον Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, δημιούργησαν για εφαρμογή  για λογαριασμό της εταιρείας 2winclub, που μας εξασφαλίζει έκπτωση σε σειρά επιχειρήσεων με ένα πολύ απλό τρόπο και κυρίως δωρεάν!.


Πρόκειται για μια εφαρμογή, για το λειτουργικό σύστημα Android,  την οποία ο χρήστης δεν έχει παρά να κατεβάσει από το google play στο κινητό του,  να κάνει εγγραφή  και να διαπιστώσει ποιες επιχειρήσεις, μέσω αυτής, του προσφέρουν έκπτωση, επιδεικνύοντας απλά την ηλεκτρονική κάρτα που αυτόματα δημιουργείται με την εγγραφή του.

Η  2winclub  για την οποία ο λόγος είναι μια  εκπτωτική κάρτα που ενώνει το καταναλωτικό κοινό με τις επιχειρήσεις και έρχεται να καλύψει τρείς βασικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας:

- Την ανάγκη όλων μας να αγοράζουμε τα ίδια προϊόντα με την ίδια ποιότητα και ποσότητα, από την ίδια επιχείρηση που πηγαίναμε μέχρι χθες, σε χαμηλότερες τιμές.

-Την ανάγκη κάθε επιχείρησης για αύξηση του πελατολογίου και τις επισκεψιμότητας, τα οποία με τη σειρά τους επιφέρουν  αύξηση του τζίρου, των κερδών και της ρευστότητας της.

-Την ανάγκη προβολής των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της σύγχρονης επιχείρησης, με την αμεσότητα που προσφέρει το διαδίκτυο και τις διαδραστικές υπηρεσίες που παρέχει η εφαρμογή της 2winclub.



Ήδη μέσω της εφαρμογής αυτής μπορεί ο χρήστης να βρει σημαντικές εκπτώσεις σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς , στο Ηράκλειο στο Ρέθυμνο καθώς επίσης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, την Άρτα, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται διαρκώς.

Οι δύο φοιτητές που δούλεψαν πάνω στην εφαρμογή  2winclub, ήδη έχουν φτιάξει ομάδα προγραμματιστών στο play store και ετοιμάζονται να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, που αποκτούν από τις σπουδές τους, κατά τον πλέον παραγωγικό τρόπο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μάνώλης  Φουντουλάκης ήταν ένας από τους 9.000 φοιτητές, από ολόκληρη την Ευρώπη, που έλαβε πριν από λίγους μήνες διαδικτυακή υποτροφία από την Google και εκπαιδεύτηκε πάνω στα λειτουργικά συστήματα Αndroid.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα παιδιά πολλές επιτυχίες στο μέλλον, κάνοντας τη ζωή μας, μέσα από τις εφαρμογές τους, πιο εύκολη και τον τόπο τους  υπερήφανο για τη δημιουργικότητα και τις γνώσεις τους.

Σελίδες