Θρασύτατοι διαρρήκτες έχουν κάνει άνω κάτω τους κατοίκους στα Τρία Πεύκα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Θρασύτατοι διαρρήκτες έχουν κάνει άνω κάτω τους κατοίκους στα Τρία Πεύκα




Επαγγελματίες διαρρήκτες δρουν ανενόχλητοι τους τελευταίους μήνες στην περιοχή Τρία Πεύκα στο Ηράκλειο βάζοντας στο στόχαστρο τους διαμερίσματα, τα οποία προφανώς παρακολουθούν, και γνωρίζουν πως λείπουν οι ιδιοκτήτες τους.

Οι άγνωστοι δράστες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων αφού καταφέρνουν να "μπουκάρουν" στα σπίτια πρωινές  μεσημεριανές ή βραδινές ώρες, χωρίς να αφήνουν ίχνη που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτότητα τους.


Μάλιστα μέσα σε ένα τρίμηνο έχουν διαρρήξει δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία, ανοίγοντας τη δεύτερη φορά με μαεστρία την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και σπάζοντας την κλειδαριά του διαμερίσματος, όπως βλέπετε στη σχετική φωτογραφία, από την τελευταία διάρρηξη τους.

Στην πρώτη τους διάρρηξη, στην ίδια πολυκατοικία, είχαν περάσει στο διαμέρισμα μέσω μπαλκονιού. Ήταν τόσο το θράσος τους που είχαν βρει αντικλείδι του σπιτιού σε συρτάρι, το έβαλαν στην κλειδαριά της πόρτας, τράβηξαν το σύρτη ασφαλείας και για να σιγουρευτούν πως δεν θα γυρίσουν νωρίς οι ιδιοκτήτες και θα τους πιάσουν στα πράσα τοποθέτησαν κι ένα βαρύ καναπέ πίσω από την πόρτα. Όταν ξάφρισαν ότι πολύτιμο βρήκαν, εντός της οικίας, έφυγαν και πάλι σαν κύριοι από το μπαλκόνι.

Είναι δε τόσο πεπειραμένοι που πέραν του ότι δεν αφήνουν ίχνη, είναι εντελώς αθόρυβοι κι έτσι ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος ένοικος στην πολυκατοικία δεν μπορεί να τους αντιληφθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Σε κάθε περίπτωση και στα Τρία Πεύκα και σε όλες τις άλλες περιοχές του Ηρακλείου, όπου έχουμε συχνά περιστατικά διαρρήξεων, οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι και να λάβουν τα ενδεδειγμένα μέτρα για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση των θυμάτων διάρρηξης.

Σελίδες