Τι κάνει μια μαμά για να φάνε τα παιδιά της μη επεξεργασμένες τροφές, λαχανικά και φρούτα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τι κάνει μια μαμά για να φάνε τα παιδιά της μη επεξεργασμένες τροφές, λαχανικά και φρούτα


O Lion King 

 Τελικά οι μαμάδες μπορούν να κάνουν θαύματα στην προσπάθεια τους να πείσουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν φαγητά που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πλησίαζαν καν.


Μιλάμε για λαχανικά, φρούτα, μη επεξεργασμένα τρόφιμα που στις μικρές ηλικίες τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια δεν τα προτιμούν…εκτός κι αν μαμά τους είναι η Laleh Mohmedi.

Η Mohmedi σκέφτηκε έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να κάνει τα παιδιά της όχι απλά να φάνε οργανικά τρόφιμα αλλά και να διασκεδάσουν τρυγώντας τα δείχνοντας το δρόμο και σε άλλες μαμάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα, δηλαδή το να μάθουν τα παιδάκια τους να τρώνε υγιεινά.

 Ο Marty 

Βέβαια για να δημιουργήσει κανείς τα πιάτα της Mohmedi πρέπει εκτός από πολύ πολύ φαντασία να διαθέτει και καλλιτεχνικά ένστικτα και φυσικά να παρακολουθεί μαζί με τα παιδιά καρτούν.

Στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε από το boredpanda.com, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή στο lion King φτιαγμένο από άγριο ρύζι και πατάτες πουρέ, το Marty από τη Μαδαγασκάρη νούμερο 3 ως σούσι γεύμα με σολωμό και λαχανικά.
O Κέρμιτ


Επίσης το βάτραχο Κέρμιτ από το Mappet Show με καρπούζι, μήλο, και παρασκεύασμα ολικής άλεσης με τυρί, το Τέρας από την Πεντάμορφη και το Τέρας με βάφλα, σοκολάτα, blueberries, dragon fruit και μπανάνα, το Bing Bong από το Inide Out με κοτόπουλο και πατάτα, το Hei Hei από τη Moana με αυγά και λαχανικά, τον King Peppy από τα Trolls με λαχανικά και  το Μπόμπ το Σφουγγαράκι με καρύδα, βάφλα, raspberries blueberries

Το τέρας 

O Μπόμπ Σφουγγαράκης 

O  Hei Hei 

Ο Bing Bong

King Peppy 

Σελίδες