Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Έστησαν το δικό τους μπλόκο οι αγρότες των Αρχανών
Το δικό τους μπλόκο, σαφώς μικρότερο αλλά χωρίς να στερείται δυναμικής, έστησαν σήμερα το πρωί οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής των Αρχανών στο νέο δρόμο Ηράκλειο-Βιάννος, στο ύψος του Αγίου Σώζοντα.

Επιστρατεύοντας από τρακτέρ και φορτηγά μέχρι φορτωτές ομάδα αγροτών μετέβη στο τμήμα του δρόμου που επελέγη για την κινητοποίηση, μετά τις 9 το πρωί, όπου και παρέταξε τα βαριά οχήματα δεξιά και αριστερά του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ανά διαστήματα μάλιστα γίνεται και πλήρης αποκλεισμός της πρόσβασης από και προς Ηράκλειο στο συγκεκριμένο σημείο.Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, οι συγκεντρωμένοι αγρότες του μπλόκου των Αρχανών έδωσαν μια πρώτη γεύση της διάθεσης τους να μην παραμείνουν με τα χέρια  σταυρωμένα αποδεχόμενοι τις νέες κυβερνητικές ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό, που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για τον κλάδο τους.

E.B


Το πρώτο πρόγραμμα του έργου-σταθμός "Το μεγάλο μας Τσίρκο". Ο γνωστός Ηρακλειώτης που έπαιξε στο γεμάτο αντιχουντικά μηνύματα έργο

Το εξώφυλλο του πρώτου προγράμματος Σαν σήμερα, το 1973 στο θέατρο «Αθήναιον» της οδού Πατησίων έκανε πρεμιέρα το θεατρικό έργο το...