Ένα νέο στολίδι-ξενοδοχείο θα αποκτήσει η Κρήτη αρχές του 2016 - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα νέο στολίδι-ξενοδοχείο θα αποκτήσει η Κρήτη αρχές του 2016



Άλλο ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο έρχεται για να ενισχύσει το υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακό δυναμικό της Κρήτης από το 2016.

Στις αρχές του νέου έτους, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του το Anemos Luxury Grand Resort , μια μονάδα με πολυτελείς σουίτες και spa εγκατεστημένο σε μια ήσυχη περιοχή κοντά στην Γεωργιούπολη.

Αυτή τη στιγμή το ξενοδοχείο είναι σε διαδικασία κατασκευής και οι εργασίες, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα τελειώσουν έως τα τέλη του 2015.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην παραλία βορειοδυτικά του νησιού, ακριβώς κάτω από την δημοφιλή λίμνη Κουρνά, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους απολαμβάνοντας τη θέα στο Κρητικό πέλαγος.

Συνδυάζει την ελληνική και κρητική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια, μοντέρνες εγκαταστάσεις και παροχές. Παρέχει οικογενειακές σουίτες και βίλλες, διακοσμημένες με πολυτελές και παράλληλα σύγχρονο ύφος.


Το resort, εκτός από την εξαιρετική τοποθεσία, ξεχωρίζει για τις εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνουν εστιατόρια, πισίνες, συνεδριακό κέντρο, mini club, spa με ασφαλείς και υψηλής υγιεινής εγκαταστάσεις για χαλάρωση και περιποίηση, mini market, χρυσοχοείο, μαγαζιά με αναμνηστικά δώρα και ρούχα και εγκαταστάσεις για σπορ.

Ειδικότερα διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη, 60 κοινές ή ιδιωτικές πισίνες, αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 ατόμων, μικρό κλαμπ με μίνι θαλάσσιο πάρκο.

Σελίδες