Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Μετά από 4 μήνες πτώσης το Ηράκλειο είδε και πάλι τις κρατήσεις του να αυξάνονταιΜετά από ένα τετράμηνο κατά το οποίο οι κρατήσεις διακοπών για το Ηράκλειο, από το εξωτερικό, παρουσίασαν αρνητική πορεία ο Μάιος ήλθε να δώσει μια μικρή ανάσα αισιοδοξίας στους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής εταιρείας TravelTainment, η οποία καταγράφει τα δεδομένα του ενδιαφέροντος  που εκδηλώνεται ως προς τις διακοπές σε τουριστικούς προορισμούς ,οι κρατήσεις πακέτων για το Ηράκλειο το Μάιο  ήταν αυξημένες κατά 6%.

Σε ακόμα καλύτερη θέση τον προηγούμενο μήνα στη χώρα μας βρέθηκε η Κως, με αύξηση 15%,ενώ αρνητική πορεία κατέγραψαν τα Κανάρια Νησιά, όπου η μείωση κινήθηκε από 7%-12%.

Άσχημα δεν τα πήγε  η Αττάλεια της Τουρκίας, όπου υπήρξε αύξηση 17% στις κρατήσεις του Μαΐου. Όπως ήταν, τέλος, αναμενόμενο η  Τυνησία κατέγραψε και πάλι υποχώρηση 22% στις κρατήσεις της απο Γερμανούς τουρίστες 


Οι κρητικές ταραντούλες, μπορεί να μην τις βλέπουμε αλλά ζούν ανάμεσα μας

Έργο που απεικονίζει δύο κρητικές ταραντούλες το 1688 Γνωρίζετε πως στην Κρήτη  όχι μόνο διαθέτουμε ταραντούλες αλλά το είδος αυτό...